ÅRET 2017

This is custom heading element

This is custom heading element

För jag känner mig så otroligt imponerad över vad vi på Profilhuset gemensamt har åstadkommit detta år.

Att läsa mina medarbetares texter nedan om året som gått gör mig både varm och glad. Vi är ett sammansvetsat team som med humor, blod, svett och tårar lyckas varje vecka, året runt, leverera produkter till våra kunder.

Det har varit många tidiga morgnar då vi ivrigt knackat på dörren hos olika transportbolag för att hämta upp nattens leveranser som anlänt till Åland och på något sätt lyckas vi alltid lösa det när det brinner och tiden är knapp.

Utöver en fortsatt god ekonomisk tillväxt och vidareutveckling av våra tjänster har vi även lanserat vårt nya namn Profilhuset. Profilhuset är något vi arbetat med ända sedan 2012 och nu 2017 tog vi steget och lämnade namnet Textiltryckarna bakom oss för att lansera Profilhuset. Ett nytt namn för att bättre kunna exponera alla de tjänster vi faktiskt utför.

Även om vi fortfarande anser oss vara experter på just textil känns det som ett naturligt steg att ta företaget vidare under nytt namn.

 

Ny medarbetare

2017 har vi genomfört massor av spännande leveranser, fått förtroende från flera nya kunder och även rekryterat en ny medarbetare med energi och kunskap!
Dan Börman började hos oss i oktober som försäljningschef.
Dan kommer att arbeta mycket på fält och göra kundbesök för att sprida både kunskap och visa vårt breda sortiment.

Att vi nu har en medarbetare i vårt team som är ansvarig för försäljningen ser vi som en stor fördel för  dig som kund. Du får nu en självklar kontaktperson som vägleder, svarar på frågor och hjälper dig i ditt ärende. Detta ger oss också mycket större möjlighet att kunna nätverka och få träffa just dig i andra sammanhang än bara i vår butik.

Ett år i kunskapens tecken

Förutom att vi breddat vårt team så går 2017 till handlingarna som ett år i kunskapens tecken. Vi har gjort stora insatser och investeringar när det kommer till att införskaffa och sprida kunskap, erfarenhet och inspiration både till medarbetare och kunder. Sammantaget ger det här oss möjligheter att jobba mer närproducerat och hållbart.
Vi har gjort det genom att utbilda oss, uppdaterat vår maskinpark och vi har framförallt gjort det genom att försöka dela med oss genom en mängd olika aktiviteter så som inspirationsnyhetsbrev, blogginlägg, aktiviteter i sociala medier och inte minst i det personliga mötet.

 

Att vara generösa med att dela med sig av kunskap och erfarenhet, att vara aktiva och att vara genuint engagerade är kanske något av de viktigaste uppgifterna vi har inom denna bransch. En bransch som har hård konkurrens och som ständigt förändras och uppdateras.
Vi lägger stor vikt på att ta ett stort ansvar gentemot våra kunder genom att hålla öppet året om och vara nåbara när det kommer till handledning och leverans av produkter eller grafiskt material.

2018 fortsätter vi satsningen på att vidareutveckla våra tjänster, att hitta sätt att göra det både enklare och mer effektivt för dig att ta del av vår expertis på ett fördelaktigt sätt.

Ledord vi tror på är snabbhet, nytänkande, och personlig service.

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag ser fram emot 2018, fullt av nya spännande uppdrag, möten med båda gamla och nya kunder, och massor av härlig kunskap och nya erfarenheter.

Jag är helt övertygad om att jag om ett år kommer få sitta och se över ännu ett fantastiskt verksamhetsår, med en varm känsla och med stolthet. Precis som jag gör idag.

Jessica

This is custom heading element

This is custom heading element

2017 avslutades för min del med tre intensiva månader efter att jag kommit in hos Textiltryckarna i oktober. “Full fart framåt” har varit ledorden under hösten. Allt eftersom vi utvecklats har Textiltryckarkostymen blivit allt trängre, så nu svidar vi om och jobbar vidare under namnet Profilhuset. Ett namnbyte som känns både naturligt och nödvändigt. Vår portfölj har blivit större och vi kan nu erbjuda dig helhetslösningar på ett helt annat sätt än tidigare. Vår utökade maskinpark ger oss dessutom möjlighet att tillgodose just dina önskemål snabbare och framför allt på hemmaplan.

Med dessa rader vill jag tacka för det gångna året och önska dig ett riktig gott nytt år! 2018 kommer att bli ett spännande år och jag hoppas att just du vill vara med på resan.

Vi ses 2018!

Dan

This is custom heading element

This is custom heading element

Detta var året då vi möblerade om, skaffade en ny maskin, slängde ut gammalt bråte, skaffade en till maskin, möblerade om igen och japp, du gissade rätt: vi skaffade en till maskin. Vi har dock inte bara skaffat nya maskiner, utan också en ny medarbetare. I år anslöt sig Dan till vårt stall, som från och med i höstas inte bara är försäljningschef, utan också en evigt outtömlig källa till torra skämt (icke mindre uppskattad för det!). Vi har under året tillsammans klämt och känt på hundratals nya produkter, och sist men inte minst, så var det också året då vi började svara “Profilhuset” i telefonen istället för “Textiltryckarna”.

För min egen del så har jag under året fått göra många roliga formgivningsjobb till både privatpersoner och företag, och fortsatt vara barnsligt stolt över att ha fått glädja kunder med nya logotyper och grafiska profiler. Till detta hör förstås att jag haft nöjet att bekanta mig med nya kunder på samma gång som kära återseenden med stammisar kan göra hela min dag.

Jag ser fram emot ett nytt år på Profilhuset, fyllt av samarbeten med både gamla och nya ansikten, och önskar er alla lycka till och ett gott nytt 2018!

Pamela

This is custom heading element

This is custom heading element

Nu står Januari och knackar på dörren och jag vill ägna ett stort tack till alla våra kunder för detta år. Jobben som har kommit in har gått lika snabbt ut. Ibland har tiden varit knapp men ändå lyckas vi alltid på något sätt. För mig har ingen dag varit tråkig och framför allt så har ingen dag varit den andra lik. Många nya uppdrag och kunder har kommit in under året, där man fått följa med från början till slut.

Under året har jag en gång stått med klumpen i magen. Vår printer valde att slänga in handduken efter många års troget samarbete. Lite panik uppstod men efter bara några dagar var vi på väg över havet efter en ny. Denna helt underbara nya maskin kom att bli en av mina bästa vänner på jobbet, saker blev mitt i allt så mycket enklare! Men som vår lilla in houseslogan säger  “Vi löser det på något sätt”, även om man kanske fått lite panik först.

Vi har även under året utökat vår maskinpark med lite andra maskiner. Som just gör att Textiltryckarna inte längre passade för oss. Så med nytt år värmer vi även upp ett nytt namn, Profilhuset, för som det säger så är vi så mycket mer än bara textil!

När jag nu överblickar året som gick så måste jag säga att det vart otroligt kul att jobba med er alla kunder, nya som gamla. Jag har lärt mig mycket nytt under året som jag tar med i bagaget till nästa.

Jag önskar er ett Gott nytt år och hoppas vi ses igen 2018!

Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *