Årets julgåvor från Profilhuset

Glimmande ljus på bordet, sköna plädar i den mjuka soffan, julmusik som strömmar ur högtalarna och det doftar jul från köket. Året närmar sig sitt slut, låt oss tillsammans skapa julstämning med en varm gåva till någon du tycker om.En gåva till en värdefull kund eller en uppvaktning av dina medarbetare och tacka för det gångna året.

Nya möjligheter

I år vill vi presentera en extra fin lösning för att göra din gåva så speciell som möjligt.

En alldeles egen designad box med valfritt innehåll från vår interaktiva katalog som du hittar nedan, full med fina produkter.Vid köp av minst 50 set av valfritt värde erbjuder vi en specialdesignad box anpassad för dina produkter för bara 1,95€/st. Denna box gör det enkelt för dig att dela ut dina gåvor och vi kan även erbjuda direkt postleverans av boxen till dina mottagare då vi lever i en tid då vi kanske inte möts på arbetsplatsen. Glöm skrymmande julkassar, julpapper som går sönder och snören som inte vill som du vill.

Låt oss skapa den perfekta boxen för ditt varumärke och hitta de bästa priserna för dess innehåll.

Så när du har tid, brygg en god kopp kaffe, slå dig ner i lugn och ro och låt dig inspireras av tusentals fina produkter.
Här nedan ser du olika inspirerande set samt en steg för steg modell hur du går tillväga för att beställa din alldeles egna presentbox.

 

STEG 1

VÄLJ UT DINA FAVORITPRODUKTER I DEN INTERAKTIVA KATALOGEN

 

STEG 2

BERÄTTA FÖR OSS VILKA TRYCK DU ÖNSKAR SÅ GÖR VI ETT DIGITALT KORREKTUR SAMT EN OFFERT

 

STEG 3

SÅKLART HJÄLPER VI DIG ATT DESIGNA DIN ALLDELES UNIKA BOX

 

STEG 4

LEVERANS – VÄLJ OM DU VILL DELA UT DIN GÅVA PÅ EGEN HAND ELLER OM VI POSTAR DIREKT TILL MOTTAGAREN

 

Hur fungerar den interaktiva katalogen?

Katalogen är interaktiv och fungerar fint att bläddra i din smartphone såväl i din datorskärm. Förutom att enkelt begära offert på en produkt genom att klicka på det röda plustecknet har du också möjlighet att se filmer på utvalda produkter.

 

Filmer

I katalogen kan du se filmer på olika produkter. Klicka bara på play!

Vill du se produkterna?
Klicka på denna länk eller bilden nedan för att se alla tusentals produkter!
Obs, priserna i vår katalog är i sek.

Leverans direkt till mottagaren?

Vi lever i en tid där vi kanske inte möts på var vardagliga arbetsplats. I år erbjuder vi leverans med post till var och en av dina mottagare till självkostnadspris. Din gåva skickas som paket eller brev direkt till mottagaren.

 

Leveranstider?

Generell leveranstid på produkter med märkning är ca 2-3 veckor. Men i år bör vi räkna med att transporter tar längre tid än vanligt. Detta beror på att fraktalternativen är färre och är i mindre skala. Det finns inte utrymme i de få flygtransporter som väl går. Så vi uppmanar er att inte vänta för att få din beställning i god tid.

Reklamprodukter och gåvor – en djungel!

Reklamprodukter och gåvor kan vara en djungel, vi vet. Det är därför vi finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med dina gåvobestyr!

 

 

Jessica Lund
jessica(at)profilhuset.ax

Tel +358(0)18 15377
Mobil +358(0) 40 700 6461

 

 

Dan Börman
dan(at)profilhuset.ax

Tel +358(0)18 15377
Mobil +358(0) 40 736 4553

Andra produkter?

Givetvis har vi en uppsjö av andra produkter att erbjuda från våra välkända varumärken. Jackor, fleece, filtar, kökstillbehör, termosar mm. Möjligheterna är oändliga. Klicka på katalogerna nedan för att bläddra bland våra produkter.
Söker du något speciellt varumärke? Vi får tag på det mesta och hjälper dig gärna med fler produkter än du hittar här i våra kataloger.

 

Samtliga angivna priser är exkl moms, frakt och eventuell märking om inget annat angetts.

 

Kampanj

Slap wrap

Slap wrap är en reflekterande rem som lätt slår runt anklar och handleder för tydlig synlighet under mörker

5,90 

Prestige Toilet Case

46,90 

Prestige Trolley

16,90 

Prestige Briefcase

22,90 

Prestige Dufflebag

21,90 

Prestige Backpack

12,90 

Melange Travel Bag

8,90 

Melange Computer Case