Något värmande?

Vi har mössor och kepsar i hundratals olika modeller och färger. Vi märker med transfer, sublimering, märken eller brodyr!
Välkommen att inspireras i våra kataloger nedan!

 

Hittar du inte det du söker?

I våra kataloger har vi hundratals olika varumärken och oändligt med produkter, söker du något du inte hittar på sidan så står vi gärna till tjänst och hjälper dig hitta den perfekta produkten! Kontakta oss gärna nedan!

Vill du ha ett pris? 

Besök vår sida för förfrågningar så hjälper vi dig snabbt och enkelt!
Du hittar oss här!

 

Ett profilhus!

Profilhuset är ett företag beläget på Åland där vi tillhandahåller den åländska marknaden med trycksaker, giveaways, displayprodukter och textil för både fritid och arbete. Vi är ett fullutrustat tryckeri med storformat, digital och UV-print, transfer och brodyr.

 

 

Hittar du inte det du söker?

I vår leverantörskatalog har vi hundratals olika varumärken och oändligt med produkter, söker du något du inte hittar på sidan så står vi gärna till tjänst och hjälper dig hitta den perfekta produkten!

 

 

Hur beställer du?

När du har hittat din produkt skickar du ett mail till oss, ringer eller kommer in så gör vi ett kostnadfritt korrektur och en offert. Din beställning är aldrig bindande förrän du godkänt korrektur och offert.