Sponsor

Vi får kontinuerligt förfrågningar om vi är intresserade av sponsring av allehanda produkter. Det är trevligt och självklart, eftersom vi arbetar med produkter inom just detta segment.

Riktlinjer

Profilhuset sponsrar i första hand lag och föreningar som bedriver barn och ungdomsverksamhet men även annan hälsofrämjande aktivitet kan komma i fråga.

För oss innebär ett samarbeten mer än att bara skänka produkter. I gengäld förväntar vi oss att bli omnämnda. Något som vi verkligen skulle uppskatta är om ni skriver en kort text om oss på er organisations hemsida och lägger ut en länk till oss.

Innehåll

Profilhuset sponsrar i första hand med fysiska produkter som kläder, reklammaterial och prägling av produkter. Vid sponsring skriver vi alltid ett avtal med innehållets värde och längd. All sponsring ska stärka bilden av Profilhuset.
Exponeringen ska vara koncentrerad, tydlig och kraftfull. Vi vill att många människor ska uppfatta och uppskatta vår medverkan.

Hur du går tillväga

Skriv ner dina förslag och idéer på samarbete, beskriv gärna din verksamhet och målsättning samt berätta vad vi kan hjälpa just er med!
Ansökningar  tas emot och du kan skicka din ansökan till jessica@profilhuset.ax så återkommer vi inom kort.

 

 

Några av våra samarbeten.

Gymnastics Åland
gymnastik.ax

 

If Fram
iffram.ax

 

Ifk Mariehamn Ungdom
fotboll.ifkmariehamn.com

 

Jomala IK Fotboll
jik.ax

 

Idrottsföreningen Finströmskamraterna
iffk.ax

 

Lemlands IF
lif.ax